Google search engine
Ana Sayfa Blog

Seçim 2024 Yerel Medya Koordinasyonu İzmir – Ege Bölge Eğitimiyle yola çıktı

0
#dokuz8AKADEMİ ve #dokuz8HABER, #Seçim2024 Yerel Medya Koordinasyonu çalışmalarını İzmir Seferihisar'da düzenlediği 'Yerel Medya ve Yurttaş Haberciler İçin Seçim Haberciliği Eğitimi' Ege Bölge Programı'yla başlattı. Üç günlük eğitim programına İzmir, Aydın, Manisa, Balıkesir, Bursa, Afyonkarahisar, Sakarya, Muğla'dan gazeteciler katıldı. #dokuz8AKADEMİ ve #dokuz8HABER, #Seçim2024 Yerel Medya Koordinasyonu çalışmalarını İzmir Seferihisar'da düzenlediği ve yoğun bir programla üç gün devam eden 'Yerel Medya ve Yurttaş Haberciler İçin...

Jîna Emînî’ni katledilişinin yıl dönümünde Van’da anıldı

0
Jîna Emînî’nin öldürülmesi ve ‘Jin, jiyan, azadî’ isyanının yıldönümü nedeniyle Van’da basın açıklaması gerçekleştirildi.

Doğaseverler Van Gölü kıyılarını temizledi

0
Vangölü Aktivistleri Derneği üyesi bir grup doğasever, “Dünya Kıyı Temizleme Günü” dolayısıyla Van Gölü kıyısında bir araya geldi. Bir süre pedal çeviren grup, Kaymakamlık ve Belediye desteğiyle düzenlenen program kapsamında göl kıyısında çöp topladı. Öğrencilerin de katıldığı etkinlikte toplanan çöpler, belediye araçlarına taşındı. Dernek Başkan Yardımcısı Dilruba Ercan AA’ya yaptığı açıklamada, Van Gölü’nün korunması için çeşitli programlar düzenlediklerini söyledi. Daha güzel bir çevre ve...

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde restorasyona başlandı

0
Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü ile Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü tarafından Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde kapsamlı restorasyon çalışması başlatıldı.

Çanakkale’de Troya Kültür Yolu Festivali etkinlikleri başlıyor!

0
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu: Çanakkale'de festival 9 gün boyunca konserler, sergi, tiyatro, bale gibi birçok etkinlikle devam edecek. 40'tan fazla noktada 500'e yakın etkinlik gerçekleştirilecek.

Cüneyt Özdemir’in ‘sonradan görmeler’ dediği Dilan Polat’tan ağır sözler

0
Cüneyt Özdemir, lüks hayatı ve paylaşımlarıyla gündeme gelen Dilan Polat'ı eleştirdi. Özdemir, "Milyonları milyarları olan çok insan tanıdım ama bu seviyeye ilk kez tanık oluyorum" deyince fenomen Dilan Polat'tan çok sert bir yanıt geldi.

Doğukan Manço hastanelik oldu: Bu hayatımda üçüncü kez başıma geliyor

0
Gıda alerjisi olan Doğukan Manço, katıldığı bir düğünde yediği patlıcan nedeniyle hastanelik oldu.

İzmir caza doyacak! 30. İzmir Avrupa Caz Festivali 14 Eylül’de başlıyor

0
İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfınca (İKSEV) bu yıl 30'uncusu düzenlenen İzmir Avrupa Caz Festivali, 14 Eylül'de Ömür Göksel'in seslendireceği Frank Sinatra şarkılarıyla başlayacak.

Oyuncu Aslıhan Gürbüz’den ‘Evlenip iki çocuk yapmalısın’ diyen takipçisine sert tepki

0
Aslıhan Gürbüz, köpeğiyle çektiği fotoğrafa "Bence artık evlenip iki çocuk yapmalısın" yorumunu yapan bir takipçisine tepki gösterdi. Gürbüz, takipçisine "Bence artık çeneni kapamalı, bu hesaptan defolup gitmelisin" cevabını verdi.

Cem Yılmaz’ın yeni filmi hazır! Fragman yayınlandı

0
Cem Yılmaz'ın Netflix'te yayınlanacak yeni filmi "Do Not Disturb", 29 Eylül'de seyirciyle buluşacak.

Follow us

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Latest news

Verified by MonsterInsights