Neredeyse hepimiz çevremizdeki insanlara belli etmesek de bir takım korku ve kaygılara sahibiz. Kimimiz sağlık için, kimimiz maddi durum için, kimimiz ise sevdiklerimiz için kaygı ve endişe duyarız. Bu yazımızda burcunuza göre barındırdığınız korku ve kaygılara değineceğiz. İşte burçların korkuları ve kaygıları…

Koç burcu korkuları ve kaygıları

Koç burçları özgürlüklerine düşkün ve maceracıdırlar. Her şeyin kendi kontrollerinde olmasını isterler. Bu nedenle özgürlüklerine karşı gelinmesinden ve kısıtlanmaktan korkarlar. Ayrıca olayların kendi kontrollerinden çıkması da en büyük kaygılarından biridir. Genel olarak korkma eylemi de onları korkutur. Macera sever ve özgür yapıları nedeniyle yaşlanma düşüncesi de onları korkutmaya yeten bir diğer nedendir.

Boğa burcu korkuları ve kaygıları

Sakin ve düzenli yapılarıyla dikkat çeken boğa burçları bu düzenlerinin bozulmasından korkarlar. Genelde sabit fikirli oldukları için sağlık problemi yaşamaktan da oldukça fazla korkarlar.

İkizler burcu korkuları ve kaygıları

Konuşmayı çok seven ikizler burcu iletişim kuramama, bu alandaki yeteneklerini ve hitabetini kaybetme korkusu yaşar. Genelde sosyalliğine düşkün olduğu için yalnız kalmak düşüncesi de en büyük kaygılarından biridir.

Yengeç burcu korkuları ve kaygıları

Fazla hassas ve duygusal yapılarıyla bilinen yengeç burçları sevdikleri kişi tarafından aldatılmaktan, maddi sıkıntılar yaşamaktan  gibi başlarına bir şey gelmesinden fazla korkarlar. Bu korkularını takıntı haline getirme potansiyeline bile sahiptirler. Hassas yapıları nedeniyle yengeç burçlarının çoğu şeyden korkma potansiyeli vardır aslında. Sürekli bir şey olur mu kaygısı barındırırlar.

Aslan burcu korkuları ve kaygıları

Gösterişi seven aslan burçları bu özellikleri nedeniyle sahip oldukları popülaritesini kaybetmekten korkarlar. Her zamankinden daha az tanındığını ya da sevildiğini hissetmek en büyük korkuları arasındadır. Bununla birlikte başarısız olma düşüncesi de en büyük kaygılarındandır.

Başak burcu korkuları ve kaygıları

Fazla hassas, titiz ve hastalık hastası olan başak burçları hasta olmaktan çok korkarlar. Özellikle bulaşıcı hastalıklar titizlikleri sebebiyle en büyük korkuları arasındadır. Detaycı özellikleri sebebiyle de belirsizlik ve plansızlık gibi şeylerden kaygılanırlar.

Terazi burcu korkuları ve kaygıları

Başarılı, yetenek sahibi ve idealleri olan terazi burçları bu özellikleri nedeniyle takdir görmemekten ve beğenilmemekten korkarlar. Estetik anlamda kaygıları çok fazladır. Bu nedenle birlikte olacağı partnerlerinin de her anlamda iyi olmasını ve iyi gözükmesini isterler. İyi bir partnere sahip olamama kaygıları vardır.

Akrep burcu korkuları ve kaygıları

Duygularını asla açığa çıkarmayan ve kararlı duruş sergileyen akrep burçları yeterince güçlü kalamamaktan ve metanetlerini koruyamamaktan fazlasıyla korkarlar. Gizemli ve duygularını gizleyen yapılarıyla çok iyi bir sırdaş ve dost olduklarından sevdikleri insanları kaybetmekten de korkarlar.

Yay burcu korkuları ve kaygıları

Yay burçları tüm burçlar arasında en cesur ve özgür burç olarak bilinirler.Dışarıya çok belli etmeseler de kaybetme korkuları vardır. Buna sevdiklerini kaybetme yani yalnızlık korkusu da diyebiliriz. Yalnız kaldıklarında dertlerini, sıkıntılarını anlatacak birini bulamamaktan fazlasıyla korkarlar.

Oğlak burcu korkuları ve kaygıları

Her zaman dik duruşuyla dikkat çeken oğlak burçları dayanma gücü ve iradesi yüksek bir burçtur. Bu yüzden başlarına bir şey geldiğinde daha çok başka insanların ne diyeceği korkusunu taşırlar. Ek olarak kendi kendilerine yetmek istedikleri için kimseye muhtaç olmak istemezler ve parasız kalmaktan korkarlar. Bu yüzden dikkatli davranmaya özen gösterirler.

Kova korkuları ve kaygıları

Özgürlüklerine düşkün burçlar arasında yer alan kova burçlarının en büyük korkularından biri özgürlüklerinin kısıtlanmasıdır. Her zaman orijinal ve yaratıcı olmak istediklerinden dolayı da sıradan olma korkusu taşırlar.

Balık burcu korkuları ve kaygıları

Fazla hassas, duygusal ve sevgi dolu olarak bilinen balık burçları sevgisiz kalmaktan çok korkarlar. Bu özellikleri nedeniyle yalnız kalmaktan ve kendilerini ifade edememekten de korkarlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz