Sevgiliyle izlemek için film seçimi yapmak oldukça zaman alıcı olabilmektedir. Bu yüzden izleyebileceğiniz filmleri bir arada görerek kolay bir şekilde seçebilirsiniz. Sevgilinizle ilk buluşmanız için izleyebileceğiniz çeşitli türden filmleri IMDB puanlarına göre incelemeniz seçmenizi kolaylaştıracaktır.

Sevgiliyle İzlenecek Filmler Nelerdir?

Sevgilinizle izleyeceğiniz filmleri seçmek zor bir karar olabilir. Ancak elinizde önceden hazırlanmış bir liste bulunması durumunda işiniz daha kolay olacaktır. Sevgilinizle birlikte film izlemeye karar verdiyseniz ve sıra film seçimine geldiyse izlemeniz için harika seçenekler mevcut.

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind

Before Sunrise

The Notebook

Pride & Prejudice

Atonement

Kelebeğin Rüyası

The Fault in Our Stars

Love Me If You Dare

Scott Pilgrim Vs. The World

Me Before You

Jerry Maguire

Jane Eyre

Across The Universe

Ruby Sparks

Love Rosie

The Fountain

Ekşi Elmalar

Soul Kitchen

Candy

Becoming Jane

One Day

Duchess

What If

Before We Go

The Vow

Sweet November

If I Stay

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku

İkimizin Yerine

Su ve Ateş

Melekler Şehri

Love and Other Drugs

Call Me By Your Name

Sevgilinizle birlikte güzel vakit geçirmek için tercih edebileceğiniz güzel filmler arasında bulunan bir kaç film bu şekilde sıralanabilir. Film izlemek sıradan gibi görünse bile birlikte yapılabilecek en güzel aktiviteler arasında yer almaktadır. Film izlemenin aynı zamanda çiftler arasında bulunan bağı kuvvetlendirici bir özelliğe sahip olduğunu söylemek de mümkündür.

Sevgiliyle İzlenecek Türk ve Yabancı Film Önerileri (Romantik, Aşk, Macera ve Korku)

Sevgiliyle izlenebilecek oldukça çeşitli film türleri bulunduğunu söylemek mümkün olmaktadır. Genel olarak ise romantik filmler, dram filmleri, romantik komediler ve korku filmleri tercih edilmektedir. Macera türünde bulunan filmler ise daha geri planlarda değerlendirilmektedir. Sevgiliyle izlenebilecek olan filmler arasında gizem filmlerinin de yer alabileceğini söylemek mümkündür.

Sevgiliyle birlikte izlenecek film seçimi aslında ortak zevklere hitap eden bir türde yapılmalıdır. Böylece filmi sadece izlerken değil aynı zamanda film bittikten sonra da filmin değerlendirmesini yapmak ve birlikte yorumlamak da keyifli bir hale dönüşmektedir.

Film seçimi sırasında asıl dikkat edilmesi gereken önemli nokta ise çiftlerin her ikisine de hitap eden bir tür olması gerektiğidir. Sevgilinizle birlikte romantik komedi türünde bir film de izleyebilirsiniz aksiyon ve macera türünde bir film de izleyebilirsiniz. Birlikte keyif alacağınız filmleri seçtiğiniz zaman ise kaliteli bir şekilde vakit geçirmeniz mümkün olacaktır.

Not Defteri / The Notebook

Titanic

İyi Bir Yıl / A Good Year

Cesaretin Var mı Aşka? / Jeux d’enfants

50 İlk Öpücük / 50 First Dates

Sil Baştan / Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Umut Işığım / Silver Linings Playbook

Çikolata / Chocolat

Zamanda Aşk / About Time

Paris’te Gece Yarısı / Midnight in Paris

Leon: Sevginin Gücü

Aşk Tesadüfleri Sever 1 ve 2

Yarına Tek Bilet

Sevgiliniz ile birlikte izleyebileceğiniz filmler arasında yer almaktadır. Güzel zaman geçirmek için sevgilinizle film izlemeyi tercih edebilirsiniz. Tüm zamanların en güzel filmlerini sizler de zaman buldukça sevgilinizle birlikte izlemeyi tercih edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz