Spotify, ünlü pop sanatçıları ile işbirliği yaparak Türkiye’nin en büyük çalma listesi Türkçe Pop’un gücünü vurgulayan bir kampanyaya imza attı. 

Diğer yandan bu kampanya ile birlikte sanatçıların, hayranları ile kendi hikayelerini paylaşabilecekleri yepyeni bir özellik de Türkiye’de ilk kez, Türkçe Pop çalma listesi üzerinden müzikseverler ile buluştu. Spotify Clips özelliğinin Türkiye kullanımı, Pop sanatçılarının hayranlarına listedeki son şarkıları ile ilgili sırlarını anlattıkları ufak hikayelerle başladı.

1 milyona yakın takipçi ile Türkiye’nin en büyük Spotify listesi

Türkçe pop müzik, Spotify kullanıcıları tarafından Türkiye’de en çok dinlenen müzik türü. Öyle ki bir milyona yakın takipçi sayısı ile Türkçe Pop, Türkiye’nin en büyük Spotify çalma listesi olarak ilk sırada. Hatta Spotify’da ilk kez müzik dinleyenlerin ilk tercih ettikleri çalma listesi de Türkçe Pop. İşte Spotify, ünlü pop sanatçılarıyla bir araya gelerek, Türkiye’nin en büyük çalma listesi Türkçe Pop’un gücünü “bu kadar kişi yanılıyor olamaz” mottosuyla hem dijital platformlara hem de outdoor’a taşıdı. Kampanyada, Zeynep Bastık, Irmak Arıcı, Hande Ünsal, Ziynet Sali, Buray, Edis, Tuğçe Kandemir, Ece Seçkin, Bilal Sonses, Oğuzhan Koç gibi ünlü isimler, Türkçe Pop listesinin takipçi sayısına atıfta bulunarak, “919,395 kişi yanılıyor olamaz”⭑ dedi.

Spotify’ın sanatçılar için uzun zamandan beri test ettiği Spotify Clips özelliği de Türkiye’de ilk kez pop sanatçılarıyla hayata geçti ve Türkçe Pop çalma listesi üzerinden müzikseverlerle buluştu. Spotify’ın sanatçılar ve hayranları arasında daha derin ve duygusal bir bağ kurma amacıyla tasarladığı Spotify Clips özelliği, Spotify’ın mobil uygulaması üzerinden Türkçe Pop çalma listesine giren kullanıcıların karşısına çıkıyor. Türkçe Pop çalma listesinin gücünü yansıtan yeni kampanyaya eşlik eden bu özellik, sanatçıların çalma listesindeki son şarkılarıyla ilgili hikayeler anlattıkları kısa videoları hayranlarıyla buluşturuyor. Spotify Clips özelliğinin Türkiye lansmanı ise sanatçıların sırlarıyla başladı. Nisan ayında Türkçe Pop kampanyasıyla hem dijital hem de outdoor’da bolca karşımıza çıkacak Zeynep Bastık, Irmak Arıcı, Hande Ünsal, Ziynet Sali, Buray, Edis, Ece Seçkin, Bilal Sonses, Oğuzhan Koç gibi sanatçılar, Spotify Clips özelliğini kullanarak hayranlarına sırlarını açıkladı. Sevdiğiniz sanatçıların sırlarını duymak için hemen Türkçe Pop çalma listesini ziyaret edebilirsiniz.

⭑ Burada kastedilen, Türkçe Pop çalma listesinin tekil takipçi sayısıdır ve bu sayı her dakika artmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz