Astrolog Neşe, burçlara göre aşk uyumu hakkında özel bilgiler sunuyor. Hayalinizdeki ilişkiyi bulmak için astrolojinin gücünden yararlanın ve size en uygun burçları öğrenip hedefinizi belirleyin.

  • Koç burcunun aşk uyumu

Koç burcuna mensup kişiler genellikle yüksek çekiciliğe sahiplerdir. Onların doğasında tutku vardır ve enerjileri yüksektir. Yay, Aslan, terazi ve İkizlerle rahatlıkla anlaşırlar. Ancak Boğa, Yengeç ve Başak ile ilişkilerinde sorun yaşamaları mümkündür. Koç burcu bir sevgiliniz varsa biraz sahiplenici ve kıskanç olduğunu bilmelisiniz. Onlarla ilişkinin zor yanı budur.

  • Boğa burcunun aşk uyumu

Lüks yaşamak denilince akla gelen burç herhalde Boğadır. Çiçekler, mum ışığında akşam yemeği, yumuşak bir dokunuş ve tatlı bir sohbet için Boğayı ikna etmek kolaydır. Onlar uzun vadede güvenilebilecek ve dürüst eşlerdir. Stil sahibi ve güzelliği seven bir burçtur. Yengeç, Başak ve Oğlak ile oldukça uyumludur. İkizler, Aslan, yay, Kova ve Koç ile anlaşmakta zorluk yaşayabilirler.

  • İkizler burcunun aşk uyumu

Romantik bir ilişkide olmayı seven İkizler burcu, konu bağlılık olduğunda bu fikirden pek hoşlanmıyorlar. Mizah duyguları yüksek ve macera seven İkizler, sağduyu sahibi eşlerden hoşlanır. Ancak ondan gelecekle ilgili bir taahhüt beklemeyin. Aslan, terazi, kova ve Koç ile uyumu oldukça yüksektir. Yengeç, Başak, Oğlak, Boğa ve Balık ile uyumları biraz güç olur.

  • Yengeç burcunun aşk uyumu

Çok hassas ve duyarlı biriyle birlikte olduğunuzu bilin. Onlar aileye düşkün ve korumacıdırlar. Vicdan sahibi insanlardır. Balık ve Boğa ile oldukça mutlu ve romantik bir ilişkileri olabilir. Aslan, terazi ve Koç burcu ile pek uyumlu değillerdir.

  • Aslan burcunun aşk uyumu

Yönetmek ve düzenlemek konusunda doğuştan yetenekleri vardır. Takdir edilmeyi severler ve onlara hayranlık duymanızı isterler. Eşlerinden onların tek olduklarını ve bir benzerleri olmadığını hissettirmelerini isterler. Yay, koç, terazi ve İkizler ile uyumları iyidir. Ancak aslanlar konusunda konu ilişkiler olunca yanılmak mümkündür. Uzun süreli ilişkilerde her zaman başarılı olamayabilirler.

  • Başak burcunun aşk uyumu

Zor beğenen ve detaycı bir burçla birlikte olduğunuzu bilmelisiniz. Mütevazı ve biraz da utangaç olduklarını söyleyebilirim. İlişkide inisiyatif sahibidirler ve eşlerinden de aynı şekilde davranmasını beklerler. Oğlak, Boğa, Yengeç ve Akrep ile uyumludurlar. Koç, ikizler ve Aslan ile anlaşmakta zorlanırlar.

  • Terazi burcunun aşk uyumu

Hoşgörülü ve merhamet duygusu yüksek kişilerdir. Sürpriz yapmayı severler ve romantik duygulardan hoşlanırlar. Zaman zaman sizi duygu yoğunluklarıyla şaşırtabilirler. İkizler, Aslan, Yay ve Kova ile dengeli bir ilişki yaşayabilirler.

  • Akrep burcunun aşk uyumu

Çekici bir kişiliğe sahip olan Akrep burçlarının seks ve aşk hayatlarının oldukça tutkulu olduğunu bilmelisiniz. İyi bir partner olurlar, sevecendirler ve güvenilirlerdir. Oğlak, Balık, yengeç ve Başak ile uyumları oldukça yüksektir. Ancak Akrep ve Boğa ile iyi anlaşamayabilirler.

erkekler

  • Yay burcunun aşk uyumu

Karmaşık ilişkilerin insanlarıdırlar. Onlar büyüleyici bir etkiye sahipleridir ve eğlencelidirler. İlişkide samimi ve eşlerine sadıktırlar. Ama aynı zamanda kendilerine ait bir yaşam alanı isterler. Koç ve Aslan ile oldukça başarılı bir ilişki çıkartabilirler.

  • Oğlak burcunun aşk uyumu

Aşk hayatlarında da, iş gibi disiplinli ve kuralcıdırlar. Pratik insanlardır. Bir kez aşık olup sevdiklerinde sevecen ve sıcak doğaları ortaya çıkar. Eşlerini memnun etmek için uğraşırlar. Ancak bazen egoları sorun yaratabilir. Boğa, Akrep, Başak ve Balık ile uyumları iyidir.

  • Kova burcunun aşk uyumu

Onlarla ciddi bir ilişkiye girebilmek için uzun zaman geçirmek ve güven kazanmak gerekir. İlişkinin başında kendini açmaz. Yenilikçidir ve sıkıya gelmez. Özgürlüğünden ödün vermez. Flört seven bir burçtur. Koç, ikizler, Terazi ve Yay ile uyumludurlar. Yengeç, Başak ve Akrep ile anlaşmakta zorlanırlar.

  • Balık burcunun aşk uyumu

Sadık ve hoşgörülü bir eş istiyorsanız, Balık biçilmiş kaftandır. Biraz duygusal olarak fazla yoğun olabilirler ancak uzun ilişkiler için mükemmel eş olurlar. Koç, ikizler, Aslan ve Terazi ile anlaşmaları daha zordur. Boğa, yengeç ve Akrep ile oldukça uyumlu bir çift olurlar.

Burçlara aşk uyumu yorumları oldukça geneldir. Çiftlerin bireysel uyumluluklarına bakmadan karar vermek zordur ancak bu yorumlar genel olarak fikir sahibi olmamızı sağlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz