İlk buluşma hakkında birçok öneri duymuşsunuzdur. Peki, burçlara göre ilk buluşma önerilerini öğrenmek ister misiniz? Kişilik, zevk gibi konularda bizi etkileyen burçlar, ilk buluşmadaki ruh halini de etkiliyor. En yakın arkadaşınız “Yüksek Topuklar” olarak sizler için, burçlara göre ilk buluşmanın sırlarını veriyoruz. İlk buluşmayı keyifli bir şekilde geçirmek için önerilerimizi hemen okumaya başlayın!

Koç burcu

Koçlar, heyecanlı ve acelecidir. Buluşma öncesinde de heyecanı artar hatta geceyi uykusuz geçirir. Stres ve mide krampları da bu heyecanla beraber yaşanır. İlk buluşma ve ilk izlenim Koçlar için çok önemlidir. Yani ilk buluşma, ikinci buluşmanın olup olmayacağını gösterir. İlk buluşmaya giderken Koçlar, güçlü olduklarını göstermek için tüm enerjilerini toplarlar ve iyi bir hazırlık yaparlar.

Boğa burcu

Boğalar için konfor çok önemlidir. Bu nedenle, buluşma yerine çok dikkat ederler. Güvenli ve sıcak ortamlarda bulunmak hoşlarına gider. Boğalar, ilk buluşmada çok samimi davrananları sevmez, yani ikinci buluşma için Boğalara hevesli görünmemek gerekir. Arada mesafe olması onlar için her zaman daha iyidir.

İkizler burcu

İkizler burcu, gülmeyi ve eğlenmeyi sever. Bu yüzden, ilk buluşmanın eğlenceli bir ortamda geçmesini ister. İstediği ortamda bulunan İkizler burcunu etkilemek çok daha kolay olur.

Yengeç burcu

Yengeçler, duygusaldır. Onlar için anılar çok önemlidir. Anın tadını çıkarmak isterler. Aynı zamanda özel hissetmek, zevkine uygun hediyeler almak onları mutlu eder. Yengeç burcunu etkilemek için, ona fazlasıyla ilgi göstermek gerekir.

Aslan burcu

Aslan burcunun kendine güveni son derece yüksektir. İlk buluşmada, karşısındaki insanda da bunu görmek ister. Bu yüzden, sağlam bir el sıkışma yapmalısınız. Aynı zamanda, para harcamayı sever, kendisi için para harcanmasından da çok hoşlanır.

Başak burcu

Başaklar, geç kalmalardan ve özensiz giyinmelerden hiç hoşlanmaz. Bu aksaklıklar onlar için affedilemez hatalardır. Bu nedenle, bu konularda çok dikkatli olmanız gerekir. Ayrıca, Başaklara soru sorarken de sorguya çeker gibi davranmamalısınız.

Terazi burcu

Terazileri etkilemek için, neşeli, canlı ve hoş sohbet olmak yeterli olabilir. Teraziler ilk buluşmada güncel konulardan konuşmayı severler. Onların ilgisini çekecek konular bulmaya özen gösterin.

Akrep burcu

Akrepler için ilk buluşma sakin bir yerde olmalıdır; kalabalığı sevmezler. Sinemaya gidebilir, yürüyüşe çıkabilir ya da araba gezintisi yapabilirsiniz. Aynı zamanda, Akrepler ilk buluşmada biraz çekingen davranabilirler. Bu çekingenliği ortadan kaldırmak adına,  onları tanımaya yönelik küçük sorular sorabilirsiniz.

Yay burcu

Yay burcu, çabuk karar veren bir burçtur. İlk buluşmada karşısındakinden yeteri kadar etkilenmezse hemen peşini bırakır ve başka fırsatlara bakar. Bunu göz önünde bulundurarak, dikkatli davranmalısınız. Yay burcunun sizden hoşlanıp hoşlanmadığını kıskançlık derecesinden anlayabilirsiniz.

Oğlak burcu

Oğlaklar için ilk buluşma kusursuz ve eksiksiz olmalıdır. Geç kalınmasından ve cimrilikten hoşlanmazlar. Buluşma yerinin manzaralı olması Oğlakları etkileyebilir. Oğlak burcu, sizden gerçekten hoşlanırsa, size tutkuyla ve sonsuz sadakatle bağlanır.

Kova burcu

Kova burcunun ilgisini çekmek için, kendi sorunlarınızı anlatmak yerine, ilgi duyduğu konulara yönelin. Çünkü, kişisel sorunlar Kovaları biraz sıkabilir. İlk buluşma için parkta veya deniz kenarında yürüyüş onlar için iyi bir fikir olabilir.

Balık burcu

Balıklar, romantizmi uç noktalarda yaşarlar. Onlar için ilk buluşma çok önemlidir. Küçük, samimi ve romantik ortamlarda bulunmak isterler. Balık burcu biriyle konuşurken çok dikkatli olmalısınız. Hiç farkında olmadan sizi silmesine neden olabilirsiniz.

Burçlar hakkında diğer yazılarımız:

Burçlara göre parfüm önerileri

Burçlara göre aşk ve ilişki uyumu

Burçların cinsellik sırları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz