Biz kadınlar, iki konuda her zaman ilgiliyiz: birincisi güzellik, ikincisi ise astroloji! Hem güzel hem akıllı kadınların sitesi ‘Yüksek Topuklar’ olarak, güzellik ve astrolojiyi birleştiriyor ve burcunuza özel güzellik sırlarını sunuyoruz… İşte, burçlara göre güzellik sırları!

Koç Burcu Kadını

Koç burcu kadınları hassas cilt türüne sahiptir… Göz çevresinde koyuluk ve kırmızılık görülebilir. Burcunuza özel güzellik sırrınız ise cilt türünüze uygun kremle yoğun nemlendirme yapmak, cilt renginizden bir ton açık ya da bir ton koyu kapatıcı kullanmak olmalıdır…

Boğa Burcu Kadını

Boğa burcu kadınlarının sağlıklı ve parlak cilt yapısı vardır ancak cilt renginde farklılıklar görülebilir. Burcunuza özel güzellik sırrınız ise cildinizin gençliğini korumak için düzenli krem kullanmak ve cilt tonunuza uygun fondöten renkleri sabitlemek olmalıdır…

İkizler Burcu Kadını

Yerinde duramayan ikizler burcu kadının canlılığa ve enerjiye ihtiyacı vardır. Burcunuza özel güzellik sırrınız ise allık ve pudra kullanarak yüzünüze anında canlılık kazandırmak ve şeftali tonlarıyla doğal güzelliğinizi öne çıkarmak olmalıdır. Cilt temizliğinize özen göstererek güzelliğinizi koruyabilirsiniz. Evde siyah nokta temizleme yöntemleri için tıklayınız.

Yengeç Burcu Kadını

Yengeç burcu kadınları romantik bakışlara ve güzel gözlere sahiptir… Gözlerinizin doğal güzelliğini öne çıkarmak için göz kaleminden faydalanabilirsiniz. Burcunuza özel güzellik sırrınız ise göz pınarından başlayarak kirpik diplerine doğru kalemi çekmek ve gözünüzün bitiş çizgisine doğru çizgiyi biraz yukarı doğru devam ettirmek olmalıdır… Adım adım eyeliner sürme teknikleri için tıklayınız.

Aslan Burcu Kadını

Aslan burcu kadınları ilk bakışta etkileyici bir görüntüye sahiptir. Parlak ve sağlıklı cildinize ışıltıyla bakan gözleriniz eşlik edilmelidir ki her ortamda ilgiyi üzerinize çekebilmeniz mümkün olsun… Burcunuza özel güzellik sırrınız ise altın rengi farı göz kapağınızın diplerinden başlayarak göz kapağının hemen üstüne ve kaşlarınızın altına sürmek olmalıdır. Etkileyici makyaj nasıl yapılır öğrenmek için tıklayınız.

Başak Burcu Kadını

Başak burcu kadınları sade ve doğal güzelliğe sahiptir. Cilt bakımına, makyajındaki renk seçimlerine dikkat eder. Burcunuza özel güzellik sırrınız ise cilt türünüze uygun bakım kremi seçip düzenli uygulamak ve göz makyajında krem, kahverengi, yeşil ve gri tonlarını tercih etmek olmalıdır.

Terazi Burcu Kadını

Terazi burcu kadınları uzun ve kıvrık kirpikleriyle dikkat çeker… Gözleri ilk bakışta fark edilir ve etkileyicidir. Burcunuza özel güzellik sırrınız ise dolgun görünümlü kirpikler için mutlaka rimel kullanmak ve siyah, lacivert, mürdüm ya da lacivert tonlarında göz kalemiyle gözlerinizi çerçevelemek olmalıdır…

Akrep Burcu Kadını

Akrep burcu kadınları derin bakışlara, güzel gözlere sahiptir… Cilt bakımına özen gösterir ve her zaman güzelliğiyle göz kamaştırmak ister… Burcunuza özel güzellik sırrınız ise koyu renk göz kalemleriyle gözlerinizin doğal güzelliğini ortaya çıkarmak ve kırmızı tonlarda rujlarda çekici bir görünüm elde etmek olmalıdır…

Yay Burcu Kadını

Yay burcu kadını hareketli ve pratiktir, hızlı makyaj yapmak ister… Burcunuza özel güzellik sırrınız ise açık tonlarda bir farı göz kapağınıza sürün. Daha koyu bir farı da göz çukurunuza uygulayın. İki tonu sınırları belli olmayacak şekilde birbirine yedirin. Rimelinizin kalıcı olması için sürmeden önce kirpiklerinizi fırçalayıp bir pamuklu çubuk yardımıyla hafifçe pudralayın. Gün boyu tazeliğini koruduğunu göreceksiniz!

Oğlak burcu kadını

Oğlak burcunun uğurlu renkleri kahverengi, kurşuni ve yeşil tonlarıdır… Göz makyajında bu renklerde far ve göz kalemlerini tavsiye ederiz ancak makyajınızı mutlaka koyu renk bir eyeliner ile tamamlamalısınız. Dumanlı göz makyajı sizin için ideal makyaj türlerinden biridir… Doğal bütünlüğü korumak için dudaklarınızda uçuk pembe, narçiçeği gibi yumuşak tonları veya sadece şeffaf dudak parlatıcısı kullanabilirsiniz.

Kova Burcu Kadını

Kova burcu kadınları parlak ve dolgun saçlara sahiptir… Saçlarının ve yüzünün güzelliğiyle ilgi toplamak ister ve başarır… Burcunuza özel güzellik sırrınız ise saçlarınızı yıkayıp kuruttuktan sonra parmaklarınızla dağıtın ve tutam tutam sprey sıkın.

Balık Burcu Kadını

Balık burcu kadınlarının güzel saçları vardır ve bitkisel bakımlardan hoşlanır… Saçlarınızın sağlığını korumak ve güzelliğine güzellik katmak için burcunuza özel güzellik önerimiz var: Bir cam şişeyi suyla doldurup içine birkaç damla aromatik yağ ekleyip karıştırın. Suyu, kuru saçlarınızın üzerine serpiştirin. Saçlarınızın mis gibi kokması için, gül ya da lavanta yağını da önerebiliriz. Evde saç bakım yöntemleri için tıklayınız

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz