Burcunuzun kişisel özellikleriniz üzerindeki etkisi yadsınamaz. Olumlu veya olumsuz birçok etki farkında olmasanız da hayatınızdaki işleyişi etkiliyor. Aşk hayatınız da bunlardan biri. Neden yalnız olduğunuzu çok defa düşündünüz ama bu bakış açısıyla hiç yaklaşmadınız mı? Öyleyse yazımızı okumaya devam edin.

Koç burcu

Beklentileri çok yüksek olan ve zor beğenen bir kişiliğe sahip koç burçları, bu özellikleri nedeniyle karşı tarafı kendinden soğutuyor olabilirler. Karşı taraf üzerinde hakimiyet kurma istekleri de ne yazık ki karşı tarafın ilişkiyi sürdürmekten kaçınmasının nedenleri arasında yer alıyor olabilir.

Boğa burcu

Sürekli olan kazanma ve kendinizi güvene alma isteğiniz başlangıçta sizi ve karşınızdaki insanı rahatsız etmese de, ilişkinin ilerleyen dönemlerinde bu özellikleriniz göze batmaya başlayabilir ve malesef yalnız kalabilirsiniz.

İkizler burcu

Kendiliğinden oluşan tatlı dilli ve konuşkan tavırlarınız başlarda sizi çekici hale getirebilir. Ancak bu özelliklerinizin yanında rahatsız edici ve gergin tarafınız sizi şüphe duymaya itebilir. Bu durumla karşılaştığınızda vereceğiniz tepkilerle karşı tarafın sizi anlamamasına ve kafasının karışmasına sebep olabilir ve bu nedenle ilişkinizi sürdüremeyebilirsiniz.

Yengeç burcu

Herkese ve her şeye karşı duyduğunuz güvensizlik, aslında kendi kendinize yarattığınız bir duygu. Bu davranışınız, karşı tarafın ilişkiyi sorgulamasına ve sonlandırmasına, böylelikle sizden tamamen uzaklaşmasına neden olabilir.

Aslan burcu

Her daim kendinize olan aşırı güveniniz ilişkinizin başlangıcında size ve karşı tarafa gereken cesareti verebilir. Ancak zamanla onu önemsemediğinizi ve umursamadığınızı düşünecek olan partneriniz, takındığınız tavırlarınız itici bulmaya başlayabilir ve bu nedenle yalnız kalabilirsiniz.

Başak burcu

Başak burçlarının en önemli özellikleri mükemmeliyetçi olmalarıdır. Bu özelliklerine ek olarak çok eleştirel de olabilirler. Sürekli olarak yaşanan olayları konuşmak ve tekrar tekrar gündeme getirmek ilişkilerinin sonlanmasına neden olabilir.

Terazi burcu

Tüm dünyanın sorununun sizinle olduğu yalanını bir kenara bırakmalısınız. Her şey size karşı ve tüm dünya sizi eleştiriyor tavırlarınız partnerinizin size anlam verememesine ve ne yazık ki yalnız kalmanıza neden olabilir.

Akrep burcu

Oldukça gizemli tutumunuz nedeniyle karşı taraftaki insana kendinizi açmaktan, kusurlarınızı ve zayıf yönlerinizi anlatmaktan korkarsınız. Ancak kendi kabuğunuzda yaşamnaya devam edip karşı taraftan bir şeyler saklamaya devam ederseniz, o da sonunda dayanamayıp ilişkinizi sonlandıracaktır.

Yay burcu

Plansız ve programsız hareket ettiğiniz için tek bir yere bağlı kalmak size göre olmayabilir. Bir gün karşı tarafın ruhu bile duymadan, tası tarağı toplayıp oradan uzaklaşabilirsiniz. Bu durum ne yazık ki partnerinizin kafasında size size karşı güvensizlik ve şüphe oluşmasına neden olacaktır.

Oğlak burcu

Kin tutan ve bu konuda ısrarcı biri olduğunuz için partneriniz kısa süre içerisinde sizden soğuyabilir. Ayrıca işkolik olmanız nedeniyle de partnerinize zaman ayırmamanız ilişkinizi bitirebilecek başlıca nedenler arasında sayılabilir.

Kova burcu

Duygularınızı ifade ettiğinizde zarar göreceğinizi düşündüğünüz için duygularınız alınmış gibi davranıyorsunuz. Böyle davrandığınız ve kendinizi açmadığınız için de partneriniz sizden uzaklaşabilir.

Balık burcu

Beklentileriniz hep çok yüksek olduğu için hayal kırıklığınız da o oranda artıyor. Bu alışkanlığınız nedeniyle size yetemeyeceğini düşünen partneriniz yorulduğunu hissederek sizden uzaklaşmayı tercih edebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz