Hoşlandığınız Yengeç burcu erkeğinin size karşılık vermesini istiyorsanız, Yengeç erkeğini etkilemenin yolları rehberi size yardımcı olacak! Yengeç erkeği nelerden hoşlanır, sizden neler bekler, hangi davranışlar moralini bozar? Onu daha iyi tanımak istiyorsanız, özel haberimizi hemen okuyun!

Yengeç erkeğini elde etmek zordur!

Bir yengeç erkeği ile karşılaştığınızda, ne kadar hoş bir adam diye düşünürsünüz. O hassas ve sevecen bir adamdır. Ancak onu elde etmek düşündüğünüz kadar kolay olmayabilir. En sevdiğiniz romantik komedi filmini düşünün ve bütün bildiklerinizi uygulayın. Şansınız varsa, onu elde edebilirsiniz.

O komik, şefkatli ve duyarlı bir adamdır. Güvende hissetmenizi sağlayan ve geleneksel bir yapısı vardır. Ev, onun doğal ortamıdır. Onun için iyi bir akşam yemeği yemek, güzel bir film izlemek, keyifle yapılacak bir aile aktivitesidir.

Yengeç erkeği evcimendir!

O, evinde kendini güvende hisseder. Güven onun için çok önemlidir. Onun içe dönük ve utangaç olduğunu düşünebilirsiniz. Onun için basit olanlar güven vericidir. Evde pişmiş bir ev yemeği, dışarıda en lüks yerde yiyeceğinden daha değerli olabilir.

Onu elde etmek için öncelikle geçmişini çok iyi bilmeniz gerekir. Aile yaşamı, çocukluğu, onun hikayesini iyi dinlemiş ve anlamış olmanız gerekir. Ailesine oldukça bağılıdır. Onun için ailenin dokunulmazlığı vardır.

Hayatı hakkında sorular sorun!

Yengeç insanları Ay tarafından yönetilirler. O yüzden anlayış ve merhameti takdir ederler. Onun arkadaşı olmanız öncelikli şarttır. Yengeç erkeği sizinle sevişmeden önce, sizinle uzun zaman sohbet edip güvenmesi gerekir. O uzun vadeli ve duyarlı ilişkilerin adamıdır.

Derin ve anlamlı ilişkileri sever. Onunla ilgili bilgilere sahip olun. Ailesini, yakın arkadaşlarını tanıyın. Onun hakkında bildikleriniz, onu sevdiğinizi göstergesi gibidir. Size güven duymasını kolaylaştırırsınız.

Hislerinizi söylemekten çekinmeyin!

Onun yatak odasındaki tavrı yavaş ve titiz olacaktır. Size karşı duyduğu tutkuyu hissedin ve hissettiğinizi fark etmesini sağlayın. İlk başlarda biraz bencil bir sevişme tavrı olabilir ancak zamanla sizinle arasında kurulan bağ, cinsel hayatınıza da yansıyacaktır.

Onun hakkındaki hislerinizi ona söylemeniz çok önemlidir. Sizin onun için fikir ve hislerinizi bilmesi, kendini güvende hissetmesini sağlar. Güvende hisseden bir Yengeç, ilişkisinde her noktada daha sahiplenici olacaktır.

Yengeç erkeğini etkilemek için konuşun!

Eğer gergin bir zamanına denk gelirseniz, onunla konuşun ve sıkıntı duyduğu konuyu anlatmasını sağlayın. Sonra sarılın ve onu yatıştırın. O bir kanepede kıvrılıp uyumak isterse izin verin, hatta yanına kıvrılın.

Yengeçlerin ruhları karamsardır ama bu ruh halleriyle sizi manipüle etmeleri de an meselesidir. Bu duruma düşmemek için ilişkinizin dengesini elinde tutmanız gerekir.

Ancak hep aklınızda tutmanız gereken bir şey var: Yengeç burcu Ay tarafından yönetildiği için, ruh hali bir-iki gün aralıklarla değişecektir. Burada tsunami kuralları geçerlidir.

Bazen yumuşak, hassas ve ince, bazen sessiz ve kabuğunda olabilir. Ona kendini anlatmak istediğinde izin verin ve size yaklaşmasını sağlayın. Değişken ruh halini ise, olduğu gibi kabul edin.

Yengeç erkeğini etkilemenin yollarını öğrendiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz