Farkında olmadan diyet ile tanınan Selahattin Dönmez, Fox TV’de Çağla Şikel’in sunduğu Çağla ile Yeni Bir Gün programında anlattığı 7 günde 3 kilo verdiren kış diyeti listesinin detaylarını ve 7 günde 3 kilo verdiren kış diyeti listesinde yenilmesi gereken hızlı kilo verdiren lahana yemeği tarifini sizler için derledik. 7 günde 3 kilo verdiren kış diyeti listesinde sabah, öğle ve akşam yemeği listeleri ile ara öğün önerileri var. 7 günde 3 kilo verdiren diyet listesinde her öğün için farklı seçenekler var. İşte 7 günde 3 kilo verdiren kış diyeti listesindeki yiyecekler.

1. Seçenek:  Tavada az zeytinyağı ile yapılan 2 yumurta,  1 ince dilim tam buğday ekmeği, kırmızı ve yeşil biber, bol maydanoz
2. Seçenek: 2 ince dilim tam yağlı beyaz peynir, 1 ince dilim tam buğday ekmeği, bol maydanoz, çeri domates, kırmızı ve yeşil biber.
3. Seçenek: 1 adet haşlanmış yumurta, 1 dilim tam yağlı beyaz peynir
4 adet yeşil veya siyah zeytin, 6 adet yarım ceviz, bol maydanoz, badem salatalık, taze nane, taze dereotu.

4 yemek kaşığı Hızlı zayıflatan lahana yemeği (Tarifi haberin sonunda), 1 ince dilim tam buğday ekmeği, öğünle beraber 2 su bardağı su.

1. Seçenek 2 adet Ayva topu (Ayva topu tarifi haberin sonunda)

2. Seçenek 2 adet Çikolatalı hurma (Tarif haberin sonunda)

4 yemek kaşığı et sote, 4 yemek kaşığı yoğurt veya 1 su bardağı ayran veya 1 ince dilim tam buğday ekmeği, toksin atıcı tok tutucu salata (Salata tarifi haberin sonunda) 

Ara öğün

1 adet mandalina

Birer kase doğranmış beyaz lahana, pırasa, kuru soğan, kırmızı biber, 1 büyük boy rendelenmiş domates, 4 diş ince sarımsak, 1 çay bardağı et suyu (normal su da olabilir), 1 tatlı kaşığı köri, birer çay kaşığı kimyon, zerdeçal, karabiber, sumak.

Yapılışı: Kısık ateşte tencerede malzemeler tarifteki sırasıyla tencereye kat kat koyulduktan sonra pişirilip servis edilecek.

1 adet büyük boy turp, yarım orta boy pancar, yarım orta boy havuç, 1 avuç kırılmış ceviz içi, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, yarım limon.

1 adet taze rendelenmiş ayva, bol taçın, az vanilya, 1 avuç ceviz içi, 1 yemek kaşığı hindistan cevizi, 1 yemek kaşığı bal, alabildiğine çekilmiş yulaf

Hazırlanışı: Malzemeleri bir kapta kaşık yardımı ile iyice harmanlayıp el yardımı ile toplar halide şekil verip buzdolabında soğumaya bırakıyoruz.

2 adet Kudüs hurması, 2 adet kavrulmuş badem, az eritilmiş sütlü çikolata

Hazırlanışı: Hurmanın çekirdeğini çıkarıp badem ile doldurun. Sonra yarısını erimiş çikolata ile kaplayın ve buzdolabında bekletin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz