Evde kolayca yapabileceğiniz selülite iyi gelen bitki çayları hakkında bir rehber hazırladık. Damak tadınıza uygun olanı seçip, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Selülit en çabuk nasıl geçer diyorsanız, bu karışımlar size çok hızlı yardımcı olabilir.

Selülite iyi gelen bitki çayları
Sizler için selülit rehberi hazırladık

Biz, “Yüksek Topuklar” ekibi olarak, memnun kaldığımız selülite iyi gelen bitki çayları öneriyoruz. Hazır almak yerine, ofiste veya mutfakta yapıyoruz. Elbette, iyi sonuç almak için düzenli uygulamanın çok etkili olduğunu belirtelim.

  • Zerdeçallı bitki çayı ile selülitten kurtulun

Zerdeçallı bitki çayı yapabilirsiniz
Selülit savar bir tarifimiz var

En sevdiğimiz ve en harika olanla başladık: Zerdeçallı içecek! İnanın, çok kısa sürede hem kilo verdiğinizi hem de bacak ve kalçadaki selülit görüntüsünün azaldığını göreceksiniz. Kesinlikle denemeye değer. Peki, nasıl yapılır? Bir su bardağı oda sıcaklığında suya, yarım limon suyu ve bir çay kaşığı toz zerdeçal ekleyin. Aç karnına, günde bir kez içebilirsiniz. Eğer, zerdeçal kullanamıyorsanız; aynı tarifi toz zencefil ile yapabilirsiniz. Bu da selülite iyi gelen bitki çayları arasında güvenilir bir tariftir.

  • Kırmızı biberin gücü adına selülitlere veda!

Selülite iyi gelen bitki çayları yeşil çaysız olmaz
Bu çay tarifine mutlaka şans verin

Selülite iyi gelen bitki çayları arasında en iyilerden biri daha karşınızda! İngiltere’de gönüllü kadınlar üzerinde bir çalışma yapılıyor ve düzenli olarak bu içeceği kullananların gerçekten de pürüzsüz ve sıkı bacaklara sahip olduğu görülüyor.

Aç veya tok karnına ama mutlaka günde iki kez bu çayı içmeniz gerekiyor. Tarifi ise son derece kolay: Bir çay bardağı oda sıcaklığında su, bir tatlı kaşığı toz acı biber ve yarım limonun suyunu karıştırın. İşte, bu kadar.

  • Selülite iyi gelen bitki çayları listesi bu!

Selülite iyi gelen bitki çayları arasında olmazsa olmaz
Günde üç fincana kadar yeşil çay içebilirsiniz

Bildiğiniz gibi yeşil çay, muhteşem faydalara sahiptir ve selülitten kurtulmak için de bize yardımcı oluyor. Günde bir veya iki kez yeşil çay içerek, sağlıklı görünümü destekleyebilirsiniz. Dilerseniz içine çubuk tarçın, karanfil, kakule veya tane karabiber ilave edebilirsiniz.

  • Bonus: Yoğurt kürü yaparak selülitlerden kurtulun

Su içmek kilo vermek için faydalıdır
Yoğurt kürünü haftada iki kez yiyebilirsiniz

Doğanın gücünden yararlanıyoruz ve selülit giderici bitki çaylarına ek olarak, yoğurt kürü yapıyoruz. Senelerdir hayatımızda olan bu şahane tarif aynı zamanda kilo vermeyi de destekliyor. Öyleyse, amacımıza ulaşmak için haftada iki kez yoğurt kürü yiyoruz; anlaştık mı?

Yoğurt kürü için 4 yemek kaşığı yoğurda hepsinden birer çay kaşığı ve toz halinde zencefil, zerdeçal ve tarçın ekleyip karıştırın ve istediğiniz saatte yiyebilirsiniz. Elbette gün boyunca 3 litre suyunuzu içmelisiniz.

  • Kiraz sapı çayıyla ödem ve selüliti temizleyin

Kiraz sapı çayı selülite iyi gelir
Büyüklerimizin bir bildiği var 🙂

Büyüklerimizden miras kiraz sapı çayı sayesinde hedefimize ulaşabiliriz. İsterseniz aktardan alabilir isterseniz kendiniz evde kurutabilir veya son çare olarak kaliteli bir markadan hazır olarak tercih edebilirsiniz. Selülite iyi gelen bitki çayları aynı zamanda kilo vermek, ödem temizliği, incelmek için de faydalıdır; aklınızda bulunsun.

  • Çay değil ama maydanoz kürünü de yapın

Selülite iyi gelen maydanoz kürü tarifi
7 veya 15 günlük kür yapabilirsiniz

C vitamini açısından çok zengin maydanoz kürü aslında cilt sağlığını dostudur. Daha parlak, sıkı ve canlı bir cilt için 7 veya 15 günlük kür olarak yapabilirsiniz. Burada da kural hem selülitten kurtulmak hem tariften fayda görmek için günde 3 litre su içmektir.

Sabah veya akşam içebilirsiniz; aç veya tok karnına olabilirsiniz; hiç fark etmez. Yeter ki düzenli bir şekilde maydanoz kürü yapmaya devam edin. 15 dal maydanoz, kabuğuyla beraber yarım limon ve bir su bardağı suyu robotta çekin ve şifa niyetine için. Biz, üzerimize düşeni yapıp selülite iyi gelen bitki çayları rehberini paylaştık. Şimdi sıra sizde: güzel haberlerinizi bekliyoruz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz