Selülit en çabuk nasıl geçer diyorsanız, selülite iyi gelen detoks içecekleri hemen deneyebilirsiniz. İçiniz rahat olsun, hepsi doğal besinler ile evde yapılıyor ve son derece lezzetlidir. Hayatınızdaki bu değişimle, güzel sonuçlar alacağınıza inanarak yola çıkabilirsiniz.

Selülite iyi gelen detoks içecekleri var
İstediğinizi elde etmek için doğal çözümler

Selülite iyi gelen detoks içeceklerini dönüşümlü olarak kullanabilirsiniz. Örneğin, bir hafta boyunca maydanoz kürü, diğer hafta boyunca biberli suyu yapabilirsiniz. Bu sayede hem besin çeşitliliği hem damak tadınızda yenilik yaparsınız. Öyleyse, başlayalım ve selülite doğal çözüm yollarını takip edelim!

1) Selülite iyi gelen detoks maydanoz kürü

Selülite iyi gelen detoks maydanoz kürü
Maydanoz kürü ödem ve selülit giderir

Yüksek oranda C vitamini içeren maydanoz ve limon, cildin daha sıkı olmasına yardım ederken, selülit görüntüsünün azalmasında etkili rol oynuyor. Bir hafta boyunca kahvaltı veya akşam yemeğinden önce içebilirsiniz. En iyi sonucu almak için her gün 3 litre su içmeye ve 1 saat tempolu yürüyüş yapmaya özen gösterin.

Malzemeler:

  • 15 dal maydanoz
  • Yarım limonun suyu ve kabuğu
  • 1 su bardağı oda sıcaklığında su

Hazırlanışı:

  1. Tüm malzemeleri robota alın.
  2. Pürüzsüz olana kadar çekin.
  3. Öğün öncesinde yudum yudum için.

En iyi şekilde fayda görmek için maydanoz kürünü içmeden hemen önce taze olarak hazırlayın. Bu sayede vitamin değerleri korunacaktır.

2) Acılı selülite iyi gelen detoks içeceği var

Acı biber ve limonu karıştırın
Günde iki kez tok karnına içebilirsiniz

Evet, tadı biraz acı ama bu şahane tarif hem selülite iyi gelen yöntemlerden biri hem de metabolizma hızlandırıcı etkisiyle kilo vermeye yardımcı oluyor. Mideniz hassas ise tok karnına içebilirsiniz. Yalnız, bunu günde iki defa içmeniz gerekiyor. Sabah ve akşam tercih edebilirsiniz.

Malzemeler,

  • 1 tatlı kaşığı acı pulbiber
  • Yarım limonun suyu
  • 1 çay bardağı oda sıcaklığında su

Hazırlanışı,

  1. Pulbiber, limon suyu ve suyu karıştırın.
  2. Detoks etkili içecek hazır ve hemen için.

Dilerseniz, günlük kullanacağınız kadar miktarı bir seferde hazırlayın. Vakti geldiğinde kolayca içip selülitle mücadele etkili adımlar atmaya devam edebilirsiniz.

3) Zerdeçalın gücünden faydalanıp kazanın

Selülite iyi gelen detoks zerdeçal ile yapılır
Üç malzemeli harika tarifi deneyin

Ödem söktürücü, şişkinlik giderici, toksin temizleyici özelliklere sahip zerdeçal sayesinde selülite iyi gelen detoks içeceği yapabilirsiniz. Tadı oldukça güzel ve ekonomiktir. 7 günlük olarak günde bir kez içebilirsiniz.

Malzemeler,

  • 1 çay kaşığı toz zerdeçal
  • Yarım limonun suyu
  • 1 su bardağı oda sıcaklığında su

Hazırlanışı,

  1. Tüm malzemeleri iyice karıştırın.
  2. Posasıyla beraber yudum yudum için.

Unutmayın ki, tüm tariflerden en güzel etkiyi almak için özellikle yaz döneminde günde üç litre su içmeniz gerekiyor. Bu sayede vücuttaki zararlı birikimler ter ve idrar yoluyla dışarı atılacaktır.

4) Serinleten selülite iyi gelen detoks suyu var

Su içmek kilo vermek için faydalıdır
Her gün üç litre suyunuzu içmelisiniz.

Aslında her mevsime uygun ama özellikle sıcak yaz günlerinde serinleten bir içecek tarifimiz var. Bunun da tadı çok hoş ve her yudumda ferahlık hissi veriyor. Özelliği ise, taze nanenin vücuttaki kolajen üretimini destekleyip deriye daha sıkı yapı kazandırmasıdır.

Malzemeler,

  • 1 avuç içi taze nane
  • 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
  • 1 adet salatalık
  • 1 litre oda sıcaklığında su

Hazırlanışı,

  1. Tüm malzemeleri sürahiye alın.
  2. Özlerini suya bırakması için bekletin.
  3. Geceden sabaha kadar buzdolabında tutabilirsiniz.

Detoks suyunu 7 veya 15 günlük kür olarak kullanabilirsiniz. Elma sirkesinin doğal ve organik olmasına özen gösterin. Maalesef market sirkeleri bunun için uygun değildir. Bulunduğunuz dönemde salatalık yoksa, bunun yerine selülite iyi gelen besinler arasında bulunan ananas kullanabilirsiniz. Taze zencefil de bir başka çözüm olabilir. Evet, gördüğünüz gibi selülite iyi gelen detoks içecekleri sonuna geldik. Şimdi, hemen not alıp uygulama zamanı! Şifa olsun.

Kaynak bilgi: https://www.diyetebasliyorum.com/seluelit-gideren-3-hareket-2051

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz