Vali Ozan Balcı, Amatör Spor Haftası açılışı dolayısıyla yapılan törende kentteki amatör spor kulüplerine 2 milyon TL’lik nakdi yardımda bulundu.

İpekyolu Gençlik Stadında yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Düzenlenen törene Vali Ozan Balcı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Türkiye Futbol Federasyonu Van Bölge Müdürü Cengiz Polater, Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Ramazan Kıvanç, kurum amirleri ve sporcular katıldı.

Törende konuşan Vali Ozan Balcı, amatör spor kulüpleriyle daha yakından ilgileneceklerini belirterek kulüplerin gelişimi için her türlü maddi ve manevi desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Vali Ozan Balcı, “Amatör spor kulüpleri haftası dolayısıyla sporcularımızla bugün bir araya geldik. Bu güzel ortamda çocukları da böyle görünce çok mutlu oldum, enerji doldum. Buradaki çocukları spor yaptıkları için sporla uğraştıkları için canı gönülden kutluyorum. Yine sizlere destek veren, yüreklendiren ailelerinizi, antrenörlerinizi ve kulüp yöneticilerini de tebrik ediyorum. Her zaman spora destek veren sporcunun yanında olan bir Vali olduğumu bilmenizi istiyorum. İnşallah spor kulüplerine destek için büyük bir malzeme alımı da yapacağız. Okul kulüplerine malzeme desteğinde bulunacağız. Yapmış olduğumuz projeyle de yüzme havuzu kapalı spor salonu olmayan, ilçemiz voleybol, basketbol sahası olmayan okul bahçemizde kalmayacak” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Vali Ozan Balcı, uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerini verdi.

Program, spor kulüplerine yapılan yardımın temsili çekinin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Van Temsilcisi Ramazan Kıvanç’a verilmesi ve Vali Ozan Balcı’nın alandaki sporcularla fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz