Pilavı seviyor musunuz? Öyleyse bu haberimiz tam da size göre. Este Yapı’nın kurucusu Cihan Balkan ile ilaç sektöründe yıllarca profesyonel olarak çalışmış olan Mehmet Akpolat, pilav aşkını markaya dönüştürerek I Love Pilav’ın temellerini attı. Mutfakların vazgeçilmez yardımcı yemeği olan pilav sağlık, Ar-Ge ve lezzetle birleşerek damakların baştacı lezzeti oldu. Pirinci Gönen’den, tereyağı Karadeniz’den, ayranı Manas’tan gelen I Love Pilav, sağlıklı fast food kültürünü yayarak sektörüne öncülük etmeyi hedefliyor.

Anadolu’nun zengin mutfak kültürü, gıda sektöründe farklı tatlar arayan yatırımcılar için bulunmaz bir nimet haline geldi. Ardı ardına açılan zincir restoranlara şimdi bir yenisi daha eklendi. Üstelik bu restoran bir ilk…

Yüksek Topuklar ekibi olarak sizler için I Love Pilav!ı araştırdık.

 

pilav-2508-2

 

 

Mutfakların yardımcı yemeği olarak bilinen ve olmazsa olmaz bir unsur olan pilav, I Love Pilav markası ile artık sadece yardımcı değil, başlı başına bir lezzet haline geldi. İlk mağazası Ataşehir’deki Brandium AVM’de açılan ve yılsonuna dek İstanbul’da 10 mağazaya ulaşmayı hedefleyen I Love Pilav’ın mönüsünde sadece pilavın 27 çeşidi bulunuyor.

Bugüne dek ikinci plana itilen pilavı markalaştıran I Love Pilav ekonomik, pratik, doyurucu, faydalı, doğal ve kültürümüze özgü olan pilava sevgi katarak, “Kim sevmez ki pilavı?” diyor.

Pilavı sağlıklı bir fast food ürünü haline getirmeyi hedefleyen marka, ilk mağazası ile de yoğun ilgi görüyor.

 

pilav-2508-5

 

Pirinç Gönen’den, tereyağı Karadeniz’den, ayran Manyas’tan!

I Love Pilav’da kullanılan pirinç Gönen’deki tek bir çiftliğin ürünü olan Osmancık pirinci ve piyasada bulunmuyor.

Pirinçten sonra pilava lezzet katan en önemli unsur olan tereyağı da yine piyasada bulunması zor olan Karadeniz yöresinin tereyağı. Pilavın yanında en iyi giden içecek olan ayran ise Manyas’taki bir çiftlikten gelen gerçek köy yoğurdundan yapılıyor.
En önemlisi pilavlarda asla yabancı, kimyevi, sentetik, kısacası doğal olmayan hiçbir madde kullanılmıyor. Bu da I Love Pilavı diğer zincir restoranlardan farklı kılıyor.

 

pilav-2508-6

 

Tavuklu pilav da var, buhara pilavı da!

Tavuklu pilav, şehriye pilavı, sebzeli pilav, pilav tandır, pilav pirzola, pilav kuzu kol, perde pilavı, patlıcanlı pilav, özbek pilavı, I Love Pilav Special, Osmanlı Pilavı, mengen pilavı, iç pilav, buhara pilavı, düğün pilavı gibi çok sayıda pilav çeşidini çatısı altında toplayan I Love Pilav, misafirlerini kararsızlık içinde bırakıyor. Sıradışı bir lezzet şölenine davet eden marka, mönüsünü anne yemekleri, yöresel gurmelerden fikir alarak ve Ar-Ge çalışmaları yürüterek oluşturdu.

Kısa vadede yerel hızlı gıda sektörü markalarının önüne geçmeyi hedefleyen I Love Pilav, her 6 ayda bir de yeni bir pilav çeşidini misafirlerine sunmayı vaat ediyor. Pilavı millileştirmeyi de planları arasında tutan marka, katkı maddeli ürünlere karşı mesafeli tavrıyla da sağlıklı bir nesil yetişmesine destek olmayı amaçlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz